Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Desert inghetat Ice 'N' Go! Frozen dessert
5195 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Ice'N'Go! este un desert special inghetat, un produs de calitate premium, fabricat printr-o tehnologie ultramoderna. Se deosebeste de toate produsele similare. Se prepara din lapte proaspat (80%), din fructe, alge marine si alte ingrediente naturale la temperatura de - 197 grade Celsius.

Ice'N'Go! se comercializeaza in sepci format baseball si pahare. Intru-cat se depoziteaza la -40 de grade si se comercializeaza la -30 grade produsul nu contine conservanti sau alte materiale chimice. Nu este batut astfel nu contine aer ca si inghetatele clasice, care au un continut minim de 60% aer. De aici rezulta ca un pahar Ice'N'Go!este echivalentul a trei globuri de inghetata clasica, iar o sepcuta cu patru globuri. Termenul de garantie in Europa este de trei ani.

Din cauza formei specifice, granule, a gustului natural si a tehnicilor de servire folosite in foarte scurt timp este indragit de copii, care devin cumparatori fideli. Produsul este comercializat cu o tehnica de nivel european, care are in centrul atentiei cumparatorul.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura